Windows Antivirus 2008

Windows Antivirus 2008, även känd som Antivirus 2008, Antivirus2008Pro, är ett falskt anti-spion program. Windows Antivirus 2008 kommer in i din dator medans du försöker att installera ett falskt Video ActiveX Codec or Flash Activex Object Error.

Efter att codec laddats ner kommer du att bli störd av pop-up meddelanden som påstår att din dator blivit infekterad och att du borde genomföra en komplett scan av hela systemet med en software vid namn Windows Antivirus 2008. Efter att Windows Antivirus 2008 laddats ner och installerats så kommer det att börjar visa falska säkerhets meddelanden. Men denna gång så har dessa meddelanden samma utseende som normala system meddelanden. Om du klickar på detta falska meddelande så kommer det att öppna upp en köp sida där användaren blir ombedd till att köpa software av Windows Antivirus 2008. Låt dig inte luras av dessa meddelanden och stå på dig i kampen mot Windows Antivirus 2008.

Trend Micro Titanium Internet Security

Här kan du hämta installationsfilen för Titanium Internet Security

TeamViewer

Länk för att ladda ner TeamViewer

Problem med Norman installation till Windows 7

Om du får problem med att installera Norman till Windows 7 gå till denna sida och följ instruktionerna. Var noga med att välja rätt version 32 eller 64-bitars.

Problem att öppna nya office dokument

Om du använder Microsoft Office 2000, XP- eller 2003-versioner av Word, Excel eller PowerPoint och inte kan öppna de nya filerna från Office 2007 kan du hämta Microsoft Office Compatibility Pack för filformat i Word, Excel och PowerPoint 2007 här.

Digitala sändningar nu i Olofströms Kabel TV nät

Nu kan man se OKTVs kanaler både analogt & digitalt.